Bodypaint

Kontakt for at indhente et tilbud

Slip din indre Van Gogh løs smid penslen og kom helt tæt på modellernes krop, dyb fingrene i farve af eget valg kun fantasien sætter grænser.

Croquis

Kontakt for at indhente et tilbud

Croquis giver jer muligheden for at opleve modellens fantastiske krop helt tæt på. Selvom en aktivitet som at tegne kan ligge mange fjernt, er vores erfaring at alle kan være med og har en fest undervejs. Croquis sætter farve på jeres arrangement, hvad end det er polterabend, firmaarrangement eller julefrokost . Croquis er et frisk pust til jeres fremtidige arrangementer, hvor I får lov at prøve noget nyt. I har selv indflydelse på nogle af modellens poseringer og man må altid gerne joine modellerne i poseringen hvis lysten melder sig.

Sushi bord

Kontakt for at indhente et tilbud

Få en eksklusiv oplevelse med en smuk og dekorativ “tallerken” Sushi i sig selv er allerede lækkert, men få højnet smagsoplevelsen ved at vække appetitten gennem smukt placeret sushi på modellens krop. I står selv for indkøb af sushien, og anretningen på modellens krop.

Erotisk servering

Kontakt for at indhente et tilbud

Hæv niveauet til din næste fest med et frækt, pirrende og sjovt indslag. Lingeri, topløs eller nøgen kun fantasien sætter grænser, for hvordan modellen skal servicere dine gæster til festen.

Ved større/heldags arrangementer finder vi sammen en fair pris.